Suntem agenția de publicitate care îți pune la dispoziție o gamă largă de servicii, însă mai presus de atât, te asigurăm că întreaga colaborare pe care o vom avea împreună va fi consolidată prin respect, prietenie și încredere. Împreună vom lucra la crearea și consolidarea identității tale vizuale, astfel încât activitățile tale să aibă impactul dorit.

09 iulie 2015

Blog dezvoltat și moderat în parteneriat cu GetBranded.ro

Aceasta este dezvoltat și moderat în parteneriat cu Agenției de Publicitate GetBranded.ro.

Pe acest blog vom publica articole și informații noi din piață, articole care vor ține în mod direct sau indirect de serviciile pe care le oferim și, în același timp sperăm că informațiile pe care ți le furnizăm să aducă un plus business-ului tău. 

Însă asta-i doar un procent foarte mic din ce vei găsi aici, pentru că serviciile noastre se află pe website. Vei ajunge să ne cunoști pe fiecare în parte pentru că ne dorim tare mult ca și noi să te cunoaștem pe tine. Considerăm că orice parteneriat puternic are în spate o prietenie puternică și, din acest motiv, acesta este locul în care vom deveni prieteni.

Vei afla cum ne petrecem vacanțele, care sunt conferințele la care mergem sau pe care le organizăm, care sunt partenerii noștri cei mai noi și multe altele. Blogul este locul în care nu îți oferim nimic ce tu poți cumpăra, în schimb îți oferim zâmbete și încredere.

Și dacă ajungi să ne urmărești cu adevărat, vei vedea că ne pasă cu adevărat. Pentru că, din când în când, îți mai oferim și informații care nu au nicio legătură cu noi, ci au legătură cu tine.

Ne place să vedem cum oamenii din jurul nostru se dezvoltă și vrem să ne implicăm în dezvoltarea lor, iar dacă prin informațiile pe care le vom împărtăși cu tine ajungi să te dezvolți cu măcar 0.1%, atunci noi suntem mulțumiți și ne simțim implicați.

Așadar, rămâi alături de noi și te asigurăm că împreună vom descoperi lucruri noi și, chiar mai mult de atât, vom ajunge să creăm împreună lucruri noi. Tot ce trebuie să facă este să-ți dorești îndeajuns de mult să te implici alături de noi, pentru că noi te vrem.

Ne auzim în curând. :)

Recomandare

Pentru serviciile de creare site-uri va recomandam sa folositi serviciile de creare site de prezentare oferite de agentia de publicitate GetBranded.ro

Postari Populare