Suntem agenția de publicitate care îți pune la dispoziție o gamă largă de servicii, însă mai presus de atât, te asigurăm că întreaga colaborare pe care o vom avea împreună va fi consolidată prin respect, prietenie și încredere. Împreună vom lucra la crearea și consolidarea identității tale vizuale, astfel încât activitățile tale să aibă impactul dorit.

19 octombrie 2015

Crearea Magazinelor Online Motive si Avantaje

Motivul pentru care ar trebui să creezi un magazin online nu este unul ce poate fi privit din perspectiva producătorului sau al furnizorului. Ci este un motiv ce trebuie privit din perspectiva clientului, al cumpărătorului, și din perspectiva beneficiilor pe care acesta le are atunci când achiziționează online. GetBranded.ro iti ofera posibilitatea de a crea un magazin online, rapid si simplu.

Așadar, iată 3 beneficii ale cumpărării online și totodată 5 motive pentru care ar trebui să creezi un magazin online în cazul în care ai cel puțin un produs de oferit.


  • Prețuri mult mai bune
Clientul va căuta mereu cel mai bun preț pentru produsul pe care-l cumpără. Pe internet, poți accesa foarte ușor concurența și poți observa fără nicio problemă care sunt prețurile acesteia. În funcție de asta, tu îți poți stabili prețul și astfel poți avea cel mai mic preț de pe piață

  • Confort
De ce să te duci până la cel mai apropiat mall și să pierzi cel puțin două ore făcând cumpărături, când online le poți face în cel mult 15 minute dacă te miști repede? Așa gândește fiecare cumpărător și dacă reușești să-i pui la dispoziție un magazin online intuitiv, va fi foarte mulțumit și va face multe cumpărături.

  • Varietate
Un mall are câteva mii de produse, probabil. Un magazin online poate ajunge la sute de mii de produse și poți căuta foarte ușor ceea ce îți dorești. Așadar, nu doar că găsești imediat produsul dorit, însă ai și de unde să-ți alegi. Clientul tău își dorește varietate, așa că de ce să nu i-o oferi într-un mod cât mai la îndemână?

Ar mai fi și un al patrulea punct, acela al cumpărării directe. Însă orice pe internet se cumpără în mod direct și foarte simplu cu un card, iar a avea un magazin online sau orice serviciu oferit pe internet presupune și existența unei metode de plată cu cardul.

Ține cont de toate acestea și începe acum să creezi magazinul online prin care să-ți vinzi produsele.

S-ar putea sa te interese si: Până unde visează Consumatorii Magazinelor Online

Recomandare

Pentru serviciile de creare site-uri va recomandam sa folositi serviciile de creare site de prezentare oferite de agentia de publicitate GetBranded.ro

Postari Populare