Suntem agenția de publicitate care îți pune la dispoziție o gamă largă de servicii, însă mai presus de atât, te asigurăm că întreaga colaborare pe care o vom avea împreună va fi consolidată prin respect, prietenie și încredere. Împreună vom lucra la crearea și consolidarea identității tale vizuale, astfel încât activitățile tale să aibă impactul dorit.

04 noiembrie 2015

Publicarea de link-uri pe Facebook

În 2014, Facebook anunța o schimbare în ceea ce privește felul în care link-urile sunt publicate în rețea.

Nu erau foarte multe de zis, doar că Facebook își dorea ca tu să nu mai pui o poză cu un link la descrierea pozei, ci te cam obliga să folosești un link împreună cu preview-ul generat automat de Facebook. Mulți se foloseau de poză, în speranța că vor avea mai multe reacții la poză și că link-ul va fi mai accesat.

În mod oficial, Facebook zicea următorul lucru: „With this update, we will prioritize showing links in the link-format, and show fewer links shared in captions or status updates.”

Uite o recomandare în ceea ce privește link-urile pe care le publici pe paginile de pe Facebook – încearcă să publici mai multe variante ale aceluiaşi link, folosind opţiunea de targetare a mesajelor pe segmente de utilizatori.

Remarketing pe Facebook

Anunțurile sponsorizate pe Facebook sunt un element important, iar recomandările mele, înainte de a începe orice strategie de remarketing, sunt următoarele:

1. Teoria de marketing de bază este esenţială. Ai nevoie de o imagine bine conturată a unui funnel de vânzări şi a tuturor componentelor sale, ai nevoie să știi de ce este important să testezi și optimizezi în absolut orice campanie ai face pe internet, acestea fiind două elemente esențiale.

2. Partea tehnică a acestei rețele sociale mostru trebuie s-o cunoști cap-coadă. Nu din auzite, nu de la prieteni, ci prin mult studiu al tuturor funcționalităților pe care Facebook le pune la dispoziție.

În ultimii doi ani am văzut mulţi juniori angajaţi în companii şi agenţii pe posturi legate de Social Media.

Să sperăm că nu au rămas la nivelul lui 2013 și că, între timp, s-au pregătit intens și că au citit cât de mult au putut, pentru că oportunitățile pe care Facebook le oferă sunt nelimitate.

Recomandare

Pentru serviciile de creare site-uri va recomandam sa folositi serviciile de creare site de prezentare oferite de agentia de publicitate GetBranded.ro

Postari Populare